Trädgårdseftermiddag den 13 augusti 2017

I augusti arrangerar vi en trädgårdseftermiddag, där vi helt enkelt kommer att besöka några trädgårdar runtom i kommunen! Vi hoppas att detta kan bli ett återkommande arrangemang, och att vi kommer att få tillfälle att se många olika sorters trädgårdar så småningom!

Vi samlas på torget i Grästorp klockan 14,00 för samåkning, och sedan bär det av till Leif Sjöbergs trädgård i Forshall, Anne-Marie och Ingemar Bengtssons trädgård i Grästorp och Lena och Lars-Erik Johanssons trädgård i Särestad. Medtag egen fikakorg!

kontaktperson: Amanda Hellberg, 0733123428

Välkomna!

Foto: Eveline Johnsson

 

 

 

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.