Fladdermuskväll fredag den 19 augusti

Fredag 19 augusti kl:20.00 har vi fladdermuskväll tillsammans med Essungabygdens Naturskyddsförening vid Haga- och Högaberget med Nossanområdet. Området ligger nerströms Nossebro och när vi kommer dit brinner grillelden. Så ta med er grillkorv etc. Vi kommer att gå igenom vilka arter som vi har chans att få se/höra. När det mörknat gör vi en vandring i nämnda område och då tar vi hjälp av ultraljudsdetekor och pannlampor/ficklampor, så glöm inte det sistnämnda. Samling på torget Grästorp, för samåkning.

Kontaktperson: Leif Sjöberg tfn.070-5223494 eller sjoberg.varbacka@gmail.com

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.