Medlemsfika under 2016

Under verksamhetsåret 2016 kommer vi i kretsen att prova på ett nytt arbetssätt. Vårt mål är att dra ner på arbetet kring administration, för att istället kunna lägga tid och energi på aktivteter och annat engagemang inom föreningen. Vi kommer därför inte att ha särskilt många styrelsemöten under året, utan istället kommer vi att arrangera medlemsfika i kommunen.

Tanken är att intresserade och engagerade kan träffas på ett enkelt och avslappnat sätt över en kopp kaffe. Kanske är det någon som funderar på något, har en idé om en aktivitet, eller har uppmärksammat något för kretsen att ta tag i?

Vi hälsar alla hjärtligt välkomna till dessa fikastunder som kommer att hållas

tisdag 5 april kl 18.00 på Grästorps museum (Oskarsgatan 38)

torsdag 25 augusti kl 18.00 på Kulturhuset

måndag 21 november kl 18.00 på Grästorps museum

 

Har du frågor, tveka inte att kontakta oss!

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.