Rapport från Ladakh, norra Indien

Här kommer ett extrainsatt föredrag i vårt program! Det är Johanna och Erika som spenderat fem månader på en lokal biståndsorganisation i Ladakh, i norra Indien, som kommer att berätta om sina upplevelser.

Tisdagen den 28 april, klockan 19 i Bellmanssalen, Kulturhuset.

erika och johanna

”Regionen Ladakh ligger i nordligaste Indien i delstaten Jammu och Kashmir. Regionen brukar kallas för lilla Tibet eller de höga bergspassens land.  Livet i området präglas av den buddistiska kulturen och den vackra men karga miljön på den höga höjden i Himalayas bergskedja. Men även till viss del av närheten till Indiens gränskonflikt med Kina och Pakistan. Erica och Johanna har gjort fem månaders praktik på en lokal biståndsorganisation och kommer berätta om deras erfarenheter och livet och förutsättningarna för människorna i Ladakh.”

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.