Natursnokarna

Tycker du att det vore kul att ta med barn och vuxna ut i naturen? Eller har du själv barn som du brukar ta med ut på en tur? Kanske är ni några familjer som träffas och fikar i skogen tillsammans? Då är ni bara ett litet steg från att bli Natursnokar!

Natursnokarna vill att fler barn och unga ska komma ut och upptäcka naturen, och i Grästorp söker vi några intresserade vuxna som vill bli natursnoksledare. Det krävs absolut inga förkunskaper, man behöver inte vara biolog som många tror. Fokus ligger på att uppleva skogen och naturen tillsammas – att stimulera naturkänslan, helt enkelt! Naturskyddsföreningen arrangerar utbildningar löpande för intresserade, och kretsen bistår givetvis med stöd på så många sätt vi kan!

Låter det roligt och intressant?

Hör av dig till: lilly.amanda@hotmail.com

snok_fagel_stor

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.