Miljövänliga veckan 2014

Vecka 40 är det återigen dags för miljövänliga veckan, detta år med fokus på ekologisk mat i allmänhet och ekologisk frukt i synnerhet. Efter förra årets eko-kampanj med Naturskyddsföreningen ökade försäljningen av ekologisk mat med 12%, och givetvis hoppas vi på en lika stor ökning även i år.

I Grästorp kommer vi att anordna en föreläsning den 29 september klockan 19 på kulturhuset, för dig som är nyfiken på ekologisk mat och vill lära dig mer om hur man gör miljösmarta val i mataffären. Vilka är till exempel de viktigaste varorna att byta till eko? Vilka märken behöver du känna till? Dessutom blir det allsång och fika för de som vill!

På kulturhuset kommer dessutom en utställning om ekologisk mat hänga oktober månad ut.

eko_frukt

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.