Höstaktiviteter

Nu på lördag den 6 september är det dags för svampexkursion med våra experter från Trollhättan, Karin och Anders Bohlin! Missa inte chansen att följa med ut i skogen och bli guidad till både kända och okända svampsorter. Vi samlas på torget i Grästorp för samåkning klockan 9.00, glöm inte fika, en korg till svampen och så kanske en svampbok.

Helgen efter är det hjortbrölsvandring på Hunneberg, då vi tillsammans med Leif Sjöberg spanar och lyssnar efter hjortar. Här finns det chans till övernattning, tveka inte att höra av er till Leif på telefonnummer 0705223494.

All information om aktiviteterna hittar ni i kalendern till höger eller under fliken program.

Kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.